Aangepaste levertijden ivm vele custom-product bestellingen in onze vakantie.

Wij zijn vanaf 22 sept ’22 weer begonnen na een geweldige vakantie! Wij vinden het erg leuk en zijn zeer dankbaar dat er zoveel leuke custom-producten zijn besteld. Helaas betekend dit voor alle toekomstige bestellingen dat onze levertijden tijdelijk zijn aangepast naar (3-4 weken). Wij zullen u op de hoogte houden! 

Belangrijke Informatie:

Custom producten die in de vakantie zijn besteld: vanaf 22 september zullen alle orders in volgorde van binnenkomst worden genaaid en verzonden. Let op dat vanaf 22 september de normale levertijden van kracht zijn, en de stel zelf samen producten, 1 tot ongeveer 3 weken levertijd hebben. Dit is afhankelijk van drukte en grote van de bestelling.

Voorraad producten: vanaf 22 september zullen alle orders weer worden opgepakt. Alle orders waarvan wij de producten voorradig hebben zullen binnen 3 werkdagen worden verzonden.

 

levertijden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Voorraad producten: De gemiddelde levertijd voor onze voorraadproducten bedraagt binnen 3 werkdagen.

Stel zelf samen producten: Onze stel zelf samen-producten hebben een levertijd tussen de 5 en 21 dagen.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Het kan helaas wel eens voorkomen dat de stelzelfsamen-producten niet binnen de genoemde levertijd geleverd kunnen worden, omdat de stof tijdelijk niet leverbaar is, of door een grote bestelling de levertijd langer is. Wij zullen je hier vroegtijdig van op de hoogte stellen.

Levering: Na verzending ontvang je van ons een track&trace-link via het opgegeven emailadres.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland

€4,80 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€7,50 voor bestellingen onder de €100,-
Gratis voor bestellingen vanaf €100,-

België

€13,00 voor bestellingen onder de €150,-
Gratis voor bestellingen vanaf €150,-

Duitsland

€19,50 voor bestellingen onder de €150,-
Gratis voor bestellingen vanaf €150,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering na ontvangst van het pakket door PostNL de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.