Bedenktijd/retour

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kl4vertje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij willen graag dat je blij en tevreden bent met je aankopen.

  • Aan kleuren op afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Onze custom-producten worden op bestelling genaaid en kunnen niet worden geretourneerd.

Op producten die je via deze webwinkel koopt welke op maat, volgens de door jouw ingevoerde specificaties, zijn gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij de mogelijkheid om eerst de gewenste stofstaaltjes te bestellen.

Wanneer een custom made product niet aan je verwachtingen voldoet verzoeken wij je dan ook contact met ons op te nemen zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

 

Kosten retourneren

Je betaalt zelf de retourkosten bij het postkantoor. Indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen, neemt Kl4vertje de kosten van een retour voor haar rekening.

Graag verzoeken wij je jouw retour(en) samen met een kopie van de factuur te zenden naar:

Kl4vertje babyproducten
T.n.v. Retour
Boven Westerdiep 170 (bg 09)
9641 LM Veendam

Als wij het artikel retour hebben ontvangen, zullen wij het artikel beoordelen en indien nodig omruilen dan wel het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetalen. Je bent zelf verantwoordelijk voor een onbeschadigde en nette retourzending van het artikel.

 Zie de algemene voorwaarden voor verdere details over voorwaarden van retourneren.