Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Voorraad producten: De gemiddelde levertijd voor onze voorraadproducten bedraagt tussen de 2 en 5 dagen.

Stel zelf samen producten: Onze stel zelf samen-producten hebben een levertijd tussen de 5 en 21 dagen.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Het kan helaas wel eens voorkomen dat de stelzelfsamen-producten niet binnen de genoemde levertijd geleverd kunnen worden, omdat de stof tijdelijk niet leverbaar is, of door een grote bestelling de levertijd langer is. Wij zullen je hier vroegtijdig van op de hoogte stellen.

Levering: Na verzending ontvang je van ons een track&trace-link via het opgegeven emailadres.

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland

€3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€6,50 voor bestellingen onder de €60,-
Gratis voor bestellingen vanaf €60,-

België

€13,00 voor bestellingen onder de €80,-
Gratis voor bestellingen vanaf €80,-

Duitsland

€19,50 voor bestellingen onder de €150,-
Gratis voor bestellingen vanaf €150,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering na ontvangst van het pakket door PostNL de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Welke betaalmethodes accepteren wij?

Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • Ideal
  • Directe bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Credit card
Welke stoffen en kleuren matchen het beste?

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende kleuren stoffen en prints? Bij ons kun je een aantal gratis stofstaaltjes exclusief verzendkosten van €3,95 thuis ontvangen. Je bestelt de stofstaaltjes eenvoudig via deze link.

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen, wat nu?

Kl4vertje stuurt na de bestelling direct een e-mail met bevestiging. Geen e-mail ontvangen? Misschien is de e-mail in je ‘ongewenste’ e-mail terecht gekomen. Staat de bevestigingsmail daar ook niet tussen? Neem dan contact op.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

We willen graag dat je tevreden bent met je aankoop van kl4vertje. Mocht een artikel dat uit de voorraad gekocht is toch niet goed zijn, dan kan dit product binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgave van reden, geretourneerd of geruild worden. Het artikel dient wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn.

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van een track&trace-code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten. Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat.

Mocht je het product willen ruilen, dan verrekenen wij dit met het aankoopbedrag van het geretourneerde product. Het restantbedrag wat overblijft, krijg u teruggestort. Mocht het nieuwe product duurder zijn dan het geretourneerde product, ontvang je hiervan een factuur.

Hoe kan ik de producten het beste wassen?

Wij adviseren om onze producten eerst koud te wassen, daarna kunnen onze producten op 30 graden gewassen worden. Het babynestje, boxkleed en de maxicosi-voetenzak afzonderlijk wassen en geen wasmiddelen te gebruiken tijdens de eerste wasbeurt.

Ik heb een verkeerd bezorgadres opgegeven, wat nu?

Heb je een verkeerd bezorgadres doorgegeven bij je bestelling en wil je deze nog veranderen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen dan het adres voor je wijzigen.