Babykamer producten. Slaap kindje slaap…

Babykamer producten met een leuk design. Ben je op zoek naar een babynestje, ledikant of wiegdekentje? Wij hebben alles om de slaapjes van jou kleintje zo fijn en comfortabel mogelijk te kunnen maken.

Geef jouw babykamer een mooie uitstalling met een klamboe voor het ledikantje en combineer het met een bijpassend hoeslakentje en dekentje.

Voor de korte dutjes hebben wij vrolijke en zachte babynestjes in ons assortiment.

De babynest een handig item voor de babyuitzet. Het gebruik van een babynestje heeft veel voordelen voor jou en je baby. Het slaapnestje geeft je baby een geborgen en veilig gevoel. Je kunt de babynest in de box leggen of bij je in bed. Gebruik het babynestje altijd onder toezicht! Je baby zal heerlijk slapen in het babynestje want door de opstaande randen rondom het babynestje voelt je kindje zicht geborgen en veilig. In de rand van het nest zit een koordje. Met dit koordje verstel je gemakkelijk de maat van het babynestje. Het babynestje is te gebruiken tot ongeveer 6 maanden. Doordat het nestje licht en klein is, is ’ie makkelijk overal mee naar toe te nemen. Gebruik het babynestje alleen onder toezicht.

Zachte en comfortabele babydekens in neutrale kleuren.

Onze prachtige babydekens zijn gemaakt van de beste stoffen, onze stoffen zijn voorzien van een oeko-tex keurmerk. De zomer babydekens zijn verkrijgbaar met wafelstof of hydrofielstof. De baby dekens zijn voorzien van een mooi design. Een echte musthave en mag dus niet ontbreken in jouw
baby uitzet! Door de neutrale stof is deze makkelijk te combineren met een printje. Deze deken is ontzettend zacht en heeft een hoog knuffelgehalte. Dat klinkt toch fantastisch, wie wil daar nou niet onder liggen slapen. Onze dekens zijn alle seizoenen door te gebruiken. En dus zeer geschikt om jouw kindje lekker warm te houden op de wat koudere dagen. De babydekens zijn in verschillende stoffen, kleuren en maten te verkrijgen en zorgen voor sfeer in
jouw babykamer.