Boxkleed zelf samenstellen

Een boxkleed gebruik je om in je box te leggen zodat je kindje lekker zacht kan liggen. Het is erg belangrijk dat je boxkleed perfect past zodat je kindje niet onder het kleed terecht kan komen als hij/zij begint te draaien en spelen. Het boxkleed van kl4vertje heeft een dikte van 4cm, hierdoor ligt je kindje heerlijk en comfortabel in de box. Het boxkleed is lekker zacht en kan ook gebruikt worden als vloerkleed, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen. Zo kan het veilig de omgeving gaan verkennen. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past door de standaard afmetingen in vrijwel iedere box! Tevens hebben wij ook boxkleden voor een tweelingbox die je zelf kunt samenstellen.

Waarom kiezen voor een boxkleed?

Als je baby veel tijd door gaat brengen in zijn of haar box, dan is een boxkleed onmisbaar. Je kindje kan comfortabel spelen, liggen en slapen op onze boxkleden die gevuld zijn met 4cm dikke fiberfill.

Boxkleed in verschillende maten verkrijgbaar.

Zelf een boxkleed van wafelstof samenstellen? ben je op zoek naar een rond, rechthoekig of vierkant boxkleed? Kl4vertje heeft mooie handgemaakte boxkleden in verschillende maten. Een boxkleed is een onmisbaar item in je uitzet. Bij de box die in de woonkamer staat wil je natuurlijk een leuk vrolijk boxkleed hebben passend bij je interieur. Je baby ligt graag lekker zacht op een boxkleed, daarom heeft kl4vertje ervoor gekozen om onze boxkleden te vullen met 4cm dikke fiberfill, waardoor je baby heerlijk zacht kan liggen. Koop je een boxkleed van kl4vertje? Dan ben je geen boxmatras nodig! 

Boxkleed met wafelstof een echte musthave!

Het boxkleed is een lekker dik gevoerd boxkleed van aan beide zijden een mooi stofje in combinatie met een wafelstof. Jouw baby zal er heerlijk zacht op liggen, en jij kan leuk beide kanten gebruiken. Doordat het kleed dubbel doorgestikt is, lijkt het net of het kleed een rand heeft.

De kleurstelling is zelf samen te stellen. Je kunt dus 2 kleuren kiezen. Leuk voor de afwisseling dus ! Het kleed is wasbaar en gemaakt van 100% katoen.
Onze handgemaakte boxkleden zijn verkrijgbaar in volledig wafelstof of in combinatie met een leuk katoenprintje in verschillende maten.

Nieuw! Boxkleed met hydrofielstof.

Hydrofiel is een dunne maar zachte katoenstof. Ook wel bekend van de babydoeken. De boxkleden zijn ook zelf samen te stellen in een leuk printje van hydrofiel in combinatie met een gekleurde wafelstof, zoals roze, zwart, oudgroen, okergeel, of blauw. 

Afmetingen boxkleden:

  • Rechthoekig boxkleed: lengte 95cm – breedte 75cm
  • Rechthoekig boxkleed: lengte 100cm – breedte 80cm
  • Vierkant boxkleed: lengte 100cm – breedte 100cm
  • Tweeling boxkleed: lengte 122cm – breedte 72cm
  • Rond boxkleed:doorsnede van 90cm
  • Rond boxkleed: doorsnede van 95cm