fbpx

Naturel Babydeken beige, makkelijk te combineren.

Babydeken naturel beige
Babydeken naturel beige
Ledikantdeken naturel beige | nicky velours

Hieronder een leuke klanten-blog over onze naturel babydekens..

Hoihoi..

Ik ga met jullie mijn ervaring delen over de ledikantdekens van Kl4vertje.

De keuze is reuze wat betreft het kiezen van een babydekentje, ze zijn er in verschillende materialen en stijlen. Of je nou een printje wil of het liever basic houd, of misschien een combinatie van beiden? Het kan echt allemaal.

Als jullie bezig eenmaal bezig zijn om de baby uitzet bij elkaar te shoppen dan zijn jullie bij kl4vertje echt op de juiste plek. Hun assortiment is heel erg breed ze hebben van alles. Maar vandaag ga ik het hebben over hun ledikantdekens.

Ik mocht een mooi dekentje ontvangen. En jullie raden het vast al ik ben er helemaal weg van! De afwerking van producten vind ik persoonlijk erg belangrijk, ik hou gewoon van mooie spulletjes. Toen ik het dekentje binnen kreeg viel mij meteen op hoe zacht de stof is, echt een pluspunt vind ik dat. Het is een heel fijn zacht stofje, waar ik zelf ook graag zou willen onder liggen. Als ik eenmaal dat gevoel heb bij een product dan weet ik gewoon dan ons ventje er ook fijn onder zal liggen. Om terug te komen op de afwerking van de ledikantdeken. Ik ben echt oprecht enthousiast, ik kijk namelijk altijd of de randjes netjes zijn afgewerkt, het label niet op een irritante plek zit en daar bedoel ik mee dat het label in het gezichtje zou kunnen schuren. En dat was dus niet het geval. Dus echt een dikke 10 voor de afwerking.

Ons dekentje is gemaakt van beige Nicky velours, ik ben dol op neutrale kleuren bij een baby. Het dekentje past ook helemaal bij Vender zijn kamer. Zouden jullie liever wel een printje willen of een combinatie van 2 stoffen? Dat kan dus allemaal. Zijn jullie ondertussen net zo enthousiast als dat ik ben? Twijfel dan niet langer en bestel jullie ledikantdeken. Jullie krijgen er geen spijt van.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn ervaring te lezen.

Veel liefs,
Esmé (@debeekelaartjes)

Geef een reactie

De waardering van www.kl4vertje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 283 reviews.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.