fbpx

Teddy babynestje, zacht en comfortabel.

Babynestje teddy met beige velours
babynestje teddystof ecru kl4vertje babyproducten

Blog over kl4vertje, teddy babynestje van een tevreden klant.

Teddy babynestje. Lees hieronder haar ervaring.

Heee hoi hallowtjes,

Wat leuk dat jullie de tijd neemt om mijn blog te lezen dit keer gaan wij het hebben over het Babynestje.
Het woord zegt het al he? Een heerlijk nestje voor je kleine frummel.

Dat klinkt toch echt fantastisch? Een zacht nestje waar jullie de baby in leggen. Dat wil toch iedereen. Ik denk dat het babynestje niet meer weg te denken is uit een babyuitzet. De verschillenden patronen en materialen die jullie kunnen kiezen. Of jullie nu voor een standaard nestje kiest of deze zelf naar voorkeur gaat samen stellen. Passend bij jullie babyuitzet. Of misschien wel als echte eyecatcher voor in de box beneden. Tegenwoordig kan het allemaal de keuze is reuze!

Ik mocht dit keer een babynestje testen van kl4vertje. De combinatie die wij hebben ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog eens super zacht. Zo zacht dat ik er het liefst zelf in wil gaan liggen.

Ik kan jullie vertellen, Vender ligt er zo comfortabel in. Hij word echt omarmt door de zachte teddystof. Ons babynestje die wij hebben gekregen is dus gemaakt van teddystof in de kleur ecru, en de buitenkant is van nicky velours in de kleur beige. Helemaal ons ding. Past mooi bij ons style in de woonkamer, maar ook op Vender zijn kamertje past het babynestje qua style.
Ook niet geheel onbelangrijk toch?!

Ik gebruik het nestje veel op de bank als wij samen een filmpje kijken, of wanneer ik boven de was aan het doen ben en Vender bij ons op het grote bed ligt. Het fijne ervan is dat ik vender dicht bij mij heb, en daardoor hem goed in de gaten kan houden. En om dan nog een voordeel ervan te noemen hij kan niet van het bed rollen. Kortom mega handig en makkelijk in gebruik. Let op laat jullie kleintje nooit zonder toezicht in het babynestje, altijd onder toezicht gebruiken.

Better safe than sorry, toch?!

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn ervaring te lezen.

Veel liefs,
Esmé (@debeekelaartjes)

Geef een reactie

De waardering van www.kl4vertje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 279 reviews.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.