fbpx

Mombags, een trendy shopper handig aan de kinderwagen

Mombags een trendy shopper handig aan de kinderwagen

Mombags shopper is op dit moment het meest verkochte shopper tas voor alle mama’s. De mombag behoort zeker in de top 10 van de babyuitzet. De shopper is ruim en voorzien van grote hengsels die aan de kinderwagen gehangen kan worden. Je kunt er heel veel spullen in kwijt wat super handig is! In ons assortiment hebben wij ook bijpassende opberg etuitjes, handig voor het sorteren en opbergen van kleine babyproducten. Zoals luiers of billendoeken. In deze blog vertellen wij alles wat jij moet weten over de ‘mama shopper’ en waarom deze tas een musthave is voor de babyuitzet.

Wat is een mombag?

Een mombag is een grote schoudertas met veel opbergruimte. De shopper heeft een leuke uitstraling en is te bestellen in een teddy look en in een rib look. Jonge moeders nemen veel spullen mee voor hun kindje, een drinkfles, luiers, doekjes, setje kleding, fruithapje, knuffels. Maar ook de spullen van de mama moeten er natuurlijk nog bij in passen. In onze mombags past het allemaal! Draag je de tas liever niet aan de schouder, dan hang je de shopper gemakkelijk aan de kinderwagen of buggy.

Waarom is de mombags shopper een grote trend?

Het is je vast al eens opgevallen dat veel moeders een grote mombag shopper aan de kinderwagen hebben hangen. De mom bags worden in steeds meer winkels verkocht, en steeds populairder onder alle jonge mama’s. Waarom de ‘mama shopper’ een grote trend is dat snappen wij wel! De shopper ziet er leuk uit aan de kinderwagen en heeft veel opbergruimte.

grote-mombag-teddyshopper

Wil jij ook een mombags shopper in teddy of rib look? Kl4vertje heeft een ruim assortiment in mombags. Wil je ook graag een bijpassend etui die handig is voor luiers of om kleine spulletjes in te bewaren? Dan kun je deze gemakkelijk hier bestellen in dezelfde teddy look.

Geef een reactie

De waardering van www.kl4vertje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 283 reviews.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.